Spreekt het Qioz concept je aan? Zou je bij Qioz willen werken? Kun je zelfstandig werken? Heb je geen 9tot5 mentaliteit en een passie voor het kappersvak en ben je begaan met ouderen? Zou je een eigen Qioz Kapsalon willen exploiteren?

Qioz zorgkappers breidt uit als franchiseorganisatie. Onze nieuwe kapsalons zullen door zelfstandig ondernemers worden gerund. Qioz zorgt voor een volledig ingerichte salon met bijbehorende omzet. Wij verwachten dat onze franchisenemers zich meer dan 100% inzetten om ervoor te zorgen dat de bewoners van verpleeg- en verzorgingshuizen zich helemaal thuis voelen en optimaal verwend worden. Het moet een feestje zijn om Qioz te bezoeken.

Per slot van rekening is voor de meeste ouderen het bezoek aan de Qioz Kapsalon een uitje waar ze naar uitkijken. Een feest om te ervaren. Dit kunnen wij alleen maar bereiken als onze franchisenemers begrijpen waar wij voor staan. Wij zijn “zorgzame professionals” die verantwoord ondernemen en veel belang hechten aan de waarden van gehandicapte en oudere mensen en hen met respect en liefde kunnen behandelen.

In dit kader is Qioz continue op zoek naar “zorgzame professionals” die zich willen aansluiten als franchisenemer bij Qioz Zorgkappers. Ervaring in de zorg is een prĂ©.

Mocht je interesse hebben en meer willen weten over het werken bij Qioz Zorgkappers stuur dan een mail met je NAW-gegevens aan de heer G. Meloni, operationeel manager. meloni@qioz.nl
Hij neemt dan graag contact met jou op.

kapster aan het werk